Kiszo Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Om Kiszo

Rådgivende Ingeniørfirma

Bygherrerådgivning

Ingeniørfirmaet Kiszo ApS, er et firma, der arbejder i tæt samarbejde med arkitekter, bygherrer og entreprenører. 

Vi står til rådighed med professionel service i form af rådgivning, projektering tilsyn, energiberegning og byggestyring.

Kiszo ApS har specialiseret sig i bygherrerådgivning for mindre bygherrer i forbindelse med tilbygning, ombygning og nybygning, samt projektfærdiggørelse for samme.

Ligeledes har Kiszo ApS udført mange opgaver med projektering af konstruktioner og samlingsdetaljer i forbindelse med byggesager af varierende art.

Blev stiftet i september 2007

Kiszo Rådgivende ingeniørfirma ApS blev stiftet i september 2007, og ejes af teknikumingeniør Asger Heidemann, der har fungeret som teknisk rådgiver i andre i andre rådgivende ingeniørfirmaer og ingeniørjobs siden 1995

Det er firmaets mål, at udfører en så professionel og fyldestgørende rådgivning at kunden får det optimale produkt, med den optimale kvalitet og egenskab, der er nødvendig for at opfylde deres behov og ønsker til den rigtige pris. 

Kiszo ApS er medlem af FRI (Foreningen af Rådgivende ingeniøer) hvilket bl.a. betyder at alt arbejde udføres ud fra en professionel baggrund og med tilsvarende ansvarsfordeling på alle opgaver.

Ingeniørfirmaet Kiszo ApS

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig